Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

THETAHEALING® - HOITO

ThetaHealingin® avulla voidaan korjata rajoittavia uskomuksia ja tunteita, jotka vaikuttavat emotionaaliseen, psyykkiseen ja fyysiseen hyvinvointiisi.

ThetaHealing® on emotionaalista, psyykkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävä itsensä kehittämisen väline. ThetaHealingin avulla voidaan nopeasti löytää ja vapautua meitä rajoittavista uskomuksista ja tunteista, korvaamalle ne positiivisilla hyvinvointia edistävillä uskomuksilla ja tunteilla.

Niin mystiseltä kuin energian välityksellä tehtävä hoito saattaa kuulostaakin, ThetaHealing pohjautuu ilmiöihin, joita tutkitaan tänä päivänä kvanttifysiikan ja tietoisuuden tutkimuksen saralla. 

Rajoittavat uskomukset ovat suuressa roolissa esimerkiksi työssä, ihmissuhteissa, raha-asioissa, elämäntehtävän löytämisessä, perhe-elämässä tai fyysisessä terveydessä koetuissa haasteissa. ThetaHealingin keinoin voidaan nopeasti paljastaa kokonaisia uskomusjärjestelmiä, joiden purkamiseen perinteisen psykoterapian keinoin saattaisi mennä vuosia. Korvaamalla rajoittavat uskomukset myönteisillä hyvinvointia edistävillä uskomuksilla, myös fyysinen keho hyötyy vähentyneestä stressistä.

ThetaHealing hoitaja käyttää energiatyökentelyssä aivojen Theta-taajutta, jolloin on mahdollista olla yhteydessä syvempään tietoon. Theta-taajuus on syvä rentoutumisen tila kuten unen ja valveen rajamailla olo, siis se tila, jonka läpi menemme luonnollisesti ennen nukahtamista ja siinä tilassa kehomme alkaa myös korjaa itse itseään.

Theta Healing-hoidossa asiakas ja hoitaja istuvat omilla tuoleillaan ja keskustelevat. Työskentely näyttää ulkopuoliselle valmennusluonteiselta enemmän kuin perinteiseltä energiahoidolta. Energiatyöskentelyssä henkilön on mahdollista tulla tietoiseksi omista uskomuksistaan sekä niiden muuttamisesta ja samalla keventää tunnekuormaa.

ThetaHealing® ja ThetaHealer® ovat THInK:n rekisteröimiä tuotemerkkejä. ThetaHealingiin voit tutustua lisää: www.thetahealing.com