Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

Purentalihasten ja leukanivelen toimintahäiriöiden hoito

Onko sinulla jokin näistä oireista?
 
 
 
 
 

Syy voi olla esimerkiksi hampaiden narskuttelu tai yhteenpuristaminen valveilla tai nukkuessa. On arvioitu, että jopa puolet suomalaisista kärsii purentahäiriöiden aiheuttamista oireista.

Kiire, lisääntynyt työmäärä ja stressi aiheuttavat kiputiloja kehon eri alueille. Hammaslääkärit ovat olleet huolestuneita jo vuosien ajan purentahäiriöiden yleisyydestä ja hampaiden kulumisesta. Purentahäiriö voi aiheuttaa kipuja kasvojen ja leukojen alueelle sekä laajemminkin koko pään alueelle ja niskaan. Hammaslääkärit hoitavat vaivaa mm. hiomalla purentaa ja valmistamalla suussa pidettävän kiskon.

Purentaongelmiin (esim. yönarskutteluun) voidaan vaikuttaa helpottavasti ja ennaltaehkäisevästi. Purentaongelmia voidaan hoitaa aikaisessa vaiheessa ennen hammaslääkärin hoitoa tasapainottamalla purentalihasten ja leukojen toimintaa tai yhteistyössä hammaslääkärin kanssa.

Purentalihaskäsittelyyn kuuluu myös leukanivelen käsittely, niskahartiaseudun, kurkunpään, suunpohjan, pään ja kasvojen hoito.  Asiakkaan terveydentilasta, ryhdistä, ammatista tai harrastuksista riippuen hoito voidaan myös laajentaa esim. käsiin tai vaikkapa koko vartalon alueelle.

Purentalihaskäsittelyssä hoidetaan siis turvallisesti alueita myös suun sisäpuolelta.

 

Tervetuloa purentalihasten ja leukanivelen käsittelyyn!

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ!