Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

Niskaa voidaan hoitaa turvallisesti.Niskaa voidaan hoitaa turvallisesti.Osteopatia oppilastyönä

Opiskelen Osteopatiakoulu Atlaksessa 2020-2024 koulutusryhmässä. 

Osteopatia on turvallinen ja tehokas manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa erilaisilla mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyillä hoidetaan nivelten, lihasten ja hermoston kiputiloja ja toimintahäiriöitä.

Osteopatiassa ihminen nähdään koostuvan kehosta, mielestä ja hengestä, nämä tulisi käsittää ja hoitaa kokonaisuutena. Osteopatiassa ei keskitytä hoitamaan oiretta, vaan oireen syytä. Osteopatiassa keho nähdään itsesäätävänä sekä itseparantavana, ja sillä on pyrkimys terveyteen. Hoidossa pyritään saamaan muutos kokonaisuuteen, ja sen tultua keho jatkaa itse hoitamista eteenpäin. Osteopatialla pyritään vaikuttamaan nestekierron, verenkierron ja hermoviestinnän paranemiseen. Vapauttamalla kehosta jännitteitä, edellämainitut pääsevät toimimaan paremmin.

Osteopatialla hoidetaan mm. tuki- ja liikuntaelinten vaivoja, kipuja, tulehduksellisia tiloja, stressiä, uupumusta, sisäelinongelmia sekä emotionaalisia tiloja. Osteopatiaa hoitona voivat vastaanottaa kaikenikäiset, sekä raskaana olevat.

 

Osteopatialla voi saada avun mm. 

  • Selkäkipuun ja selän jäykkyyteen
  • Niska- ja hartiaseudun jännitykseen ja kipuun
  • Lonkan ja lantioseudun kiputiloihin
  • Päänsärkyyn ja migreeniin
  • Lihaskireyteen
  • Erilaisiin hermoston kiputiloihin (esim. hermopinne).

 Akuutin vaivan hoitamiseen riittää usein 1-3 hoitokertaa. Pidempikestoisissa kiputiloissa hoitoja voidaan tarvita enemmän. 

TERVETULOA!

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ.