Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

NEUROSONIC - värähtelyhoidot 

RENTOUTUKSEEN, AKTIVOINTIIN TAI PALAUTUMISEEN

Edistä hyvinvointiasi ainutlaatuisella tavalla. Matalataajuusvärähtelyyn perustuva Neurosonic -menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää.

Neurosonic-patja tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Neurosonic rentoutusmenetelmä ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle.

Stressin lievittyminen ja palautuminen

Palautuminen on sekä fyysistä että henkistä
Värähtely nopeuttaa tutkitusti palautumista. Sykevariaatio kasvaa, joka on selkeä merkki kehollisen palautumisen edistymisestä.
Henkinen tai fyysinen ylivire, ylikunto ja palautumisen ongelmat tuntuvat kehossa väsymyksenä, kipuina, fyysisenä ja henkisenä rasituksena, ahdistuneisuutena, lihasjännityksinä, levottomuutena ja mahdollisesti ajatusten virtana, jota on vaikea katkaista.
Ylivire ja palautumisen ongelmat ovat aina merkki kehollisesta stressitilasta ja autonomisen hermoston häiriöstä ja yleisesti siihen liittyy jonkinasteinen nukahtamisen ja unessa pysymisen häiriö.
Liiallinen fyysinen harjoittelu ja suhteessa vähäinen lepo tai pelkästään henkisesti raskas työ voivat aiheuttaa hermostollisen yliaktiivisuuden. Tämä kierre tulisi katkaista mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, sillä pitkittyessään nämä oireet vaativat myös pidemmän toipumisajan.

Laadukkaampi uni
Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa. 

Kehon tasapainon ylläpito
Värähtelyn avulla tasapainotetaan hermoston toimintaa. Keho rauhoittuu ja sitä korjaavat mekanismit toimivat paremmin. Vaikutus näkyy esim. sykkeen rauhoittumisena, sykevälivaihtelun lisääntymisenä ja lihasten rentoutumisena.

 

**********

Hoidon ajan Neurosonic -patjalla ollaan selinmakuulla, normaaleilla sisävaatteilla. Hoitoon ei tarvitse varautua mitenkään erityisesti.

Neurosonic-hoito sopii perusterveille lapsille, nuorille ja aikuisille. Hoitoa ei kuitenkaan voida tehdä, jos sinulla on jo jokin seuraavista:

– Akuutti tulehdustila, joka voi levitä
– Akuutti välilevyn pullistuma
– Akuutti veritulppa
– Akuutti syöpä
– Olet raskaana
– Flunssa tai kuume
– Silmän verkkokalvon tai mykiön irtoamisen vaara
– Rokotuspäivänä
– Sinulla on sisäisen verenvuodon vaara

Jos epäilet hoidonsoveltuvuudesta itsellesi, kysy lääkäriltäsi.

Jotta hoidosta saa parhaan vasteen, käyntejä suositellaan 2-3 krt viikossa, 2-3 viikon ajan. Hermosto pyrkii aina hoitojen välillä palaamaan lähtötilanteeseen ja jos hoitoväli on pidempi, hoitovastetta ei pääse syntymään vaikka yksittäiset hoitokerrat tuntuisivatkin vaikuttavilta.

 

LUE LISÄÄ: 

https://neurosonic.fi/pages/menetelma