Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

Mielen valmennus - coaching

Juuri kuten sinulle sopii: kasvotusten, etänä tai vaikkapa metsävalmennuksena

 

Mielen valmennus: yksilö- ja parivalmennus

Mielen valmennus tarjoaa ratkaisukeskeinen näkökulman siihen, miten saada jokin toivottu muutos elämässä aikaan tai se antaa tukea elämän muutostilanteissa. Valmennuksen tarkoituksena on kirkastaa ajatuksia ja päämääriä sekä keskittyä elämään entistä enemmän omien arvojensa mukaista elämää.

Valmennus voi liittyä mihin tahansa asiaan töissä tai kotona, elämänhallintaan liittyviin asioihin, kuten ajankäyttöön tai painonhallintaan, työpaikan hakemiseen tai vaikkapa parisuhteeseen.

 

Valmennuksessa autan sinua  kulkemaan kohti omia tavoitteitasi ja tekemään toivomasi elämänmuutokset helpommin ja vaivattomammin.

Valmennus ei ole terapiaa ja se vaatii asiakkaalta voimavaroja mennä eteenpäin.

 

Ensimmäisellä valmennuskerralla käydään yhdessä läpi valmennuksen tavoitteet. Valmennuskertojen määrä sovitaan aina yksilöllisesti. Valmennuskertojen määrä vaihtelee parista tapaamiskerrasta useiden kuukausien pituiseen valmennussuhteeseen.  Valmennusten pituus on noin tunti.

 

Valmennussuhteen voi päättää milloin tahansa. Valmennuksen päättyessä tehdään loppuyhteenveto. Valmennukseen olet tervetullut aina uudestaan.

Valmennus on aina ehdottoman luottamuksellista.

 

Varaa valmennusaikasi tästä.

 

Yksilövalmennus: 

60 min = 60 euroa

 

Parivalmennus:

60min = 80 euroa

 

 

Metsävalmennus

Kirkkonummen Jolkbyn metsä toimii tämän valmennuksen yhtenä tärkeänä elementtinä. Kuljemme helppokulkuisessa metsässä, pääosin poluilla. Et tarvitse erityistä retkeilijävarustusta, vaan mukava ulkoiluasu riittää. Pääset matkan lähtöpisteeseen kätevästi autolla.

Metsävalmennus ei ole pelkkä metsäkävely. Se on valmennuksellinen kokonaisuus, kaipasit sitten rentoutumista, fyysisen tai psyykkisen kivun lievitystä tai asioiden selkiyttämistä ja kirkastamista. Toimin valmentaja-oppaanasi hyödyntäen monipuolisesti hierontaa, joogaa, reikiä ja valmennustaitojani. Ihminen on psyko-fyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja metsävalmennus tukeekin hyvin koko tätä kokonaisuutta.

Metsävalmennuksen kesto on 1,5-2h ja sen hinta on 150 euroa (sis.alv24%). Hintaan sisältyy pieni retkieväs. Mikäli toivot metsävalmennusta muualla kuin Kirkkonummen Jolkbyssä, voin antaa siitä erillisen tarjouksen.

Kysy lisää tai varaa metsävalmennus tästä, tai soita tai lähetä sähköpostia Tiialle: p. 050-3000 288, tiia.helomaa(a)gmail.com

Lue lisää Tiiasta täältä.

 

 

Kysy lisää tai varaa valmennus tästä.

Lue lisää Tiiasta täältä