Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

Kraniosakraali-hoito / CST - Kraniosakraaliterapia

CST on hyvin pehmeä manuaalinen terapia, joka tukee kehon kraniosakraalijärjestelmän tasapainottumista. Kraniosakraalijärjestelmä muodostuu aivoista, selkäytimestä, aivo-selkäydinnesteestä, aivokammioista ja aivoja sekä selkäydintä suojaavista kalvoista. Lisäksi osana tätä järjestelmää ovat kalvoihin kontaktissa olevat luut, kallon luut ja ristiluu, sekä koko kehon faskiajärjestelmä. 

Vaikuttamalla kraniosakraalijärjestelmään ollaan yhteydessä myös keskushermostoon, niin kehon autonomiseen kuin ääreishermostoonkin. Hermosto kontrolloi ja ohjaa kaikkia kehon eri järjestelmiä, sisäelimiä, kudoksia ja solua. Täten CST:llä on perusteellinen vaikutus muun muassa tuki- ja liikuntaelimistöön, umpieritys-, immuuni- ja ruoansulatusjärjestelmiin. 

Kraniosakraaliterapia voi tarjota apua ja helpotusta moneen vaivaan aina jännityksestä ja pelkotiloista unettomuuteen, kroonisiin kiputiloihin, vatsavaivoihin, stressiin ja purentaongelmiin sekä esimerkiksi migreenin ja autisminkirjon oireisiin. CST:llä voidaan hoitaa myös odottavia äitejä.   

Olen suorittanut Upledger Instituutin CS1-koulutuksen.  Tarjoan kranioskraali-hoitoja 10-vuotiaista alkaen.

Kraniosakraalihoidon aikana maataan hoitopöydällä selinmakuulla. Vaatteet ovat päällä koko ajan eli kannattaa pukeutua mukavasti. Sinua ei kuitenkaan taivutella tai käännellä asentoihin, vaan saat rentoutua paikallaan.

Tervetuloa nauttimaan ja hoitamaan kehoasi!

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ!