Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

Jooga - yksityistunnit ja kaikille avoimet tunnit 

 

Joogatunteja ja meditaatioita järjestetään sekä paikanpäällä Tolsassa että verkossa Zoomin välityksellä.
Ilmoittautuminen kaikille avoimille tunneille täältä.

Joogatuntien aikataulut julkaistaan Vellossa sekä Tiia Maarian ja Hyvän Olon Pysäkin Facebook-sivuilla.

 

Tervetuloa mukaan!

 

YKSITYISTUNNIT :
  
Joogan yksityistunti: 60 minuutin yksityisjoogatunnin hinta on 70euroa (sis. alv10%) ja se räätälöidään asiakkaan mukaiseksi. Palvelu sisältää ennakkokartoituksen asiakkaan tilanteesta.
 
Joogan yksityinen pienryhmätunti: 60 minuutin ryhmäjoogatunnin hinta on 80euroa (sis. alv10%) ja se räätälöidään asiakkaiden mukaiseksi. Paikalla voi olla 2-4 osallistujaa. Lisäosallistujat 20eur/hlö (näin korona-aikaan paikalle sopii max 6 osallistujaa). Tämä toimii hyvin esim. yin-joogatuntina.
 
Jooga ja äänimaljarentoutus pienryhmässä - miniretriitti: Kesto 45minuuttia ja hinta 60eur (sis. alv10%) Paikalla voi olla 1-4 osallistujaa. Lisäosallistujat 15eur/hlö (näin korona-aikaan paikalle sopii max 6 osallistujaa). 
 
Rentouttava äänimaljahoito 1-2 henkilölle: Äänimaljahoidossa asetutaan hoitopöydälle ja käydään maljojen kanssa keho läpi. Kesto on 30 min ja hinta 40eur (sis. alv 24%). Tuo toimii hyvin rentouttavana myös kahdelle henkilölle niin, että vatsan päälle laitetaan maljat ja muutoin soitan maljoja tilassa. Hinta on tällöin sama eli molemmilta henkilöiltä yhteensä 40 euroa. Kahden henkilön ollessa kyseessä asetutaan mukavasti joogamatoille hoidon ajaksi.