Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Tiia Maaria

Hyvinvointia ja tasapainoa elämääsi

Hieronta - Hyvinvointihoidot -

Jooga - Lifecoach

Äänimaljahoito

 

Äänimaljahoito toimii syvärentoutuksena hoitaen lempeästi sekä kehoa että mieltä. Se on myös hyvä lisä muihin hoitoihin, esim. hierontaan tai reikihoitoon. Äänimaljahoito on myös ihana hoitomuoto raskaanaoleville, koska hoito tavoittaa myös pienen masuasukin turvallisesti. 

Äänivärähtelyt saavuttavat alueet minne hoitajan sormet eivät yllä. Äänihieronta saa kehon solut värähtelemään ja kehon rentoutumaan. 

 

Äänimaljahoito vaikuttaa meihin usealla eri tasolla: kuuloaistin kautta, aivojen kautta sekä anatomisesti.  Äänimaljat tuottavat värähteleviä ja luonnollisia ylä-ääniä, jotka voimme tuntea tai aistia kehossamme. Äänen värähtelyn kautta tuleva syvärentouttava vaikutus perustuu synkronisoitumiseen, jolloin aivoaallot (aivosähkökäyrä) synkronoituvat harmonisiin ääniin.

 

Äänimaljahoidolla hoidetaan mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystiloja. Koska ääni ei mene jännittyneestä lihaksesta heti läpi, se resonoi kipukohdan ympärillä hellästi ja rentouttaa lihasta vähitellen.

Äänimaljahoidolla voi tukea mm. verenpaineen laskua, hengityksen syvenemistä, rentoutumisen tunteen lisääntymistä, unen laadun parantumista, levollisuuden ja tasapainoisuuden tunteen lisääntymistä sekä lihasjännitysten helpottumista.

 

Äänimaljahoito tapahtuu makuuasennossa ja sen aikana ollaan vaatteet päällä. Hoidossa käsitellään sekä kehon molemmat puolet. 

Äänimaljahoidossa käytetään erikokoisia metallimaljoja. 

Kulhoja soitetaan sekä keholla että kehon yläpuolella. Raskaana olevilla käytetään kylkimakuu- ja puoli-istuvaa hieronta-asentoa. Hoidossa käydään läpi koko keho päästä varpaisiin: ylä- ja alaraajat, vatsan ja selän alue.

Värähtely kulkeutuu kehon joka soluun syvärentouttaen ja tasapainottaen.

 

Hoidon esteitä:

Kuume ja tulehdustilat, akuutit tapaturmat ja sairaudet, syöpä tai muu vakava sairaus, epilepsia, valtimonkovettumatauti, aivoverenkiertoon tai muuten pään alueen verenkiertoon liittyvä häiriö/sairaus sekä akuutti migreenikohtaus, sydämentahdistin tai mikäli lääkäri on kieltänyt hierontahoidot.

Mikäli olet epävarma tilanteestasi, kannattaa hoidon sopivuus varmistaa ensin asiantuntevalta lääkäriltä.

Jos käytät lääkkeitä tai olet saanut hoito-ohjeita lääkäriltäsi, niistä on hyvä mainita ennen hoidon aloittamista. 

 

Äänimaljahoito sopii kaikille lapsista aikuisiin, ja myös raskaana oleville.

Tervetuloa rentoutumaan!

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ!

 

Jos toivot hoitoa  omissa tiloissasi, jätä viesti täältä.

Tiia Maaria Tmi

y-tunnus: 3098104-9