Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yksilö- ja parivalmennus

Valmennus tarjoaa ratkaisukeskeinen näkökulman siihen, miten saada jokin toivottu muutos elämässä aikaan. Valmennuksen tarkoituksena on kirkastaa ajatuksia ja päämääriä sekä keskittyä elämään entistä enemmän omien arvojensa mukaista elämää.

Valmennus voi liittyä mihin tahansa asiaan töissä tai kotona, elämänhallintaan liittyviin asioihin, kuten ajankäyttöön tai painonhallintaan, työpaikan hakemiseen tai vaikkapa parisuhteeseen.

Valmennuksessa autan sinua  kulkemaan kohti omia tavoitteitasi ja tekemään toivomasi elämänmuutokset helpommin ja vaivattomammin.

Valmennus ei ole terapiaa ja se vaatii asiakkaalta voimavaroja mennä eteenpäin.

Ensimmäisellä valmennuskerralla käydään yhdessä läpi valmennuksen tavoitteet. Valmennuskertojen määrä sovitaan aina yksilöllisesti. Valmennuskertojen määrä vaihtelee parista tapaamiskerrasta useiden kuukausien pituiseen valmennussuhteeseen.  Valmennusten pituus on noin tunti.

Valmennussuhteen voi päättää milloin tahansa. Valmennuksen päättyessä tehdään loppuyhteenveto. Valmennukseen olet tervetullut aina uudestaan.

Valmennus on aina ehdottoman luottamuksellista.

 

Yksilövalmennus: 

60 min = 60 euroa

Parivalmennus:

60min = 80 euroa

 

Hoitoja ja valmennusta nyt tarjolla Yogaroom Lumossa Espoon Suomenojalla! 

Osoite: 

Osoite: Finnoonlaaksontie 2 (HUOM: NAVIGAATTORI löytää osoitteella PORTTI 2), 02270 Espoo (Suomenojan Gigantin viereisessä vaaleassa tiilirakennuksessa. Julkisivussa lukee Lumon / Nixi )

Käynti sisäpihan puolelta (2. krs)

Linkki varausjärjestelmään.

 

Tai varaa aikasi:

Tiia, p. 050-3000 288, tiia.helomaa @ gmail.com